Men men, på semester har man tid att vänta. Rör ner jordgubbssåsen i yoghurten och häll upp i en burk. Tyvärr är väl bilduppladdningen sisådär, så framtill jag har gett mig ut på en täckningsjakt så får några härliga bortglömda bitar visas upp
Den här ”yoghurten” är varken gjord på mjölk, innehåller laktos, är processerad eller är vit. Men konsistensen är den samma, och sättet man äter den på
Efter att ha grubblat hur jag skulle göra med den här måltiden så slutade det med att jag serverade min indiska gryta på en bädd av naturell yoghurt och hembakat naanbröd
När vi övernattade en natt på Vox-hotell i Jönköping på vår road trip blev jag inspirerad vid frukostbuffén att koka min egna äppelmarmelad och rosta frön och kokos att toppa yoghurten med
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.