Häll över mandelmassan i en bunke, häll i strösocker, riv över det orangea på apelsinen, pressa sedan i apelsinsaften (kan göras vid sidan om så att du kan kolla hur mycket saft det blir) och vispa med elvisp till en smidig massa
Rör rumsvarmt smör och socker poröst, gärna med elvisp. Skär i rutor och garnera med apelsinskal. Häll upp smeten i en form, 30x23 cm, klädd med bakplåtspapper
Smula hälften av degen i en form med kanter, ca 20x25 cm, med bakplåtspapper. 12-16 st. Dessa rutor kan beskrivas som en blandning mellan sockerkaka och paj
Rör rumsvarmt smör och socker poröst, gärna med elvisp. Skär i rutor och garnera med apelsinskal. Häll upp smeten i en form, 30x23 cm, klädd med bakplåtspapper
Tillsätt de torra ingredienserna omväxlande med mjölken och matfettet. Strö på rikligt med kokos. Det här receptet kom jag på för en herrans massa år sen
Blanda i mjöl blandat med bakpulver och mjölk. Bred den på ena halvan, täck med den andra. Rör ut florsockret med apelsinsaft till lagom konsistens och bred över rutorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.