För att inte tala om kombinationen banan, jordnötssmör och mörk choklad som blir riktigt god. MugCake is very simple and easy to make and at the same time the results is always so good, specially when you don't have the time to bake
Denna gång har jag gjort en mugcake, som brukar anses vara en frukost, men eftersom Bailey Irish Cream dock är en likör så skulle jag inte rekommendera att äta detta tidigt på morgonen
Mina noteringar* Jag spritsade har med en grädde/mascarponeblandning. Med vissa modifikationer så att det inte enbart blir en rad chokladiga chokladkakor med absurda mängder choklad
Blanda ner agavesirap. Morotskaka. Något som är så gott, saftigt och alltid ett säkert kort. Om man gillar klassisk morotskaka kommer man att älska denna
Smält gelatinet i micron några sekunder och blanda sedan ner det i mascarponegrädden. För att lätta upp syrligheten lite valde jag att göra en mousse av mascarponegrädden (som blir så där härligt krämig utan att bli gräddtårtig) att ha mellan lagren
Mugcake är något som har blivit väldigt populärt bland bakbloggar. Om man inte har oreos hemma så kan ni testa med några andra kakor eller hacka choklad
Det går att blanda allt direkt i muggen om man vill spara disk men då får man se till att blanda ordentligt så bakpulvret är ordentligt utblandat så den gräddas jämnt
Tryck till sist ner hallonen på toppen. Mugcake - proteinrik och mättandeSäkert har du redan stött på recept och kanske också provat själv att göra en Mugcake
Internet vimlar av sådana här små godingar, i varierande nyttighetsgrad. I en mugg. Men barnet gav sitt godkännande så jag tänkte att jag bjuder på experimentet, även om jag säkert kommer vidareutveckla receptet framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.