Jag river alltid mandelmassan och blandar den med lite grädde. Jag blandade bara ihop allt med en elvisp, men man kan köra i mixer om man vill ha den lite fastare och mindre kornig
Strö sist över de sparade degsmulorna och garnera med flagad mandel. Sätt ugnen på 175 grader. Hacka snabbt samman vetemjölet, sockret, bakpulvret och matfettet till en smulig massa
Mixa mandlarna fint med mixern. Skålla och skala mandeln. Tillsätt socker och se till att allt mixas. Tillsätt äggvitan och vatten och kör till en hård smet
Mixa med mixerstaven till en massa (den blir lite grynig, precis som vanlig mandelmassa). s hemsida, som visade ett recept på "mandelmassa" gjord av solrosfrön
Tryffeln kan med fördel ligga i kylen en stund för att bli mer lättarbetad. Mandelmassa. Låt gärna marsipanen ligga i kylen en stund så blir den lättare att arbeta med
Jag gillar den lite mer ruffliga stilen så jag kör med skalet på. Mandel&nötfri mandelmassa,. Jag gillar den lite mer ruffliga stilen så jag kör med skalet på
Nagga pajen med en gaffel. Låt aprikoserna rinna av och lägg dem i pajskalet med den kupiga sidan upp. Värm marmeladen försiktigt tillsammans med vinet i en liten kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.