När man står där på kvällen och ska laga mat till hungriga barn så får man ibland ta till lite snabba medel… Jag är inget jättefan av färdiga köttbullarna men någon ”snabbmat” som ibland åker fram här hemma är fiskpinnar
I tisdags friterade jag asiatiska fishcakes som får stå för den sida av mig som tycker om mat där olika smaker och kryddor blandas (såsom är vanlig förekommande med asiatisk mat), och i fredags blev det kokt torsk med tillbehör som får stå för den del av mig älskar det rena, svenska där varje smak och råvara får tala för sig själv
Strö osten över och ställ in i ugnen några minuter, tills osten har smält och fått lite färg. Lite olika grönsaker finns det alltid hemma så jag använder lite olika från gång till gång men det räcker att bara ha lite svamp hemma så blir äggen genast lite roligare
Såsen är också jättegod till stekt fiskav alla de slag. Såsen och även laxen är perfekt till buffé så småningom nu i vår när olika festligheter brukar avlösa varandra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.