Asiatiskwok. Ella har deklarerat att hon bara ska laga asiatisk mat när hon blir stor. I denna wok har jag hoppat över nudlar, vitkålen fungerar minst lika bra
Servera lövbiffen med den asiatiska såsen. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g lövbiff 200 g purjolök 1 stor röd paprika Arla® Svenskt Smör 250 g broccolibuketter 250 g äggnudlar 2 msk japansk soja 1 msk pressad lime 1½ tsk salt 2 krm cayennepeppar Asiatisk sås
På muurikkan smälte fettet bara ner i mitten där jag kunde använda dem för woken, helt perfekt. Nu kommer fettet börja smälta och rinna ner i mitten där vi snart ska woka
Häll sesamoljan och jordnötsoljan i en wokpanna. Häll i det färdigkokta riset i wokpannan. Hela grejen med den här woken är att få till en smakbrytning mellan syrligt/sött/salt och
Såhär när kålen är färsk och krispig kände vi för att testa en wok med riktigt mycket kål. Citrongräset vi har här hemma som växer som ogräs inspirerade till en citrongräs- och chiliwok med räkor i kokosmjölk
Här kommer hemligheten hur du får till woken så att den smakar sådär direkt hämtad från thaistället. Har gjort den här woken flera gånger nu till mig och barnen och vi älskar den allihopa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.