Marinera med ketjap manis och fisksås. Hetta upp en stor stekpanna med 1 msk rapsolja och stek lövbiffsstrimlorna i 1 minut. Stek squash, lök, salladslök, vitkål, paprika, och chili i en het stekpanna med 2 msk olja
Servera lövbiffen med den asiatiska såsen. Smaka av med salt. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g lövbiff 200 g purjolök 1 stor röd paprika Arla® Svenskt Smör 250 g broccolibuketter 250 g äggnudlar 2 msk japansk soja 1 msk pressad lime 1½ tsk salt 2 krm cayennepeppar Asiatisk sås
Nu ska resten wokas, börja med lök, vitlök och ingefära, och lägg sedan på kålen. På muurikkan smälte fettet bara ner i mitten där jag kunde använda dem för woken, helt perfekt
Såhär när kålen är färsk och krispig kände vi för att testa en wokmed riktigt mycket kål. Lägg tinade räkor i denna marinad under tiden ni gör resten av woken
Börja medwoksåsen. Börja sedan med att koka nudlarna. Häll sedan i nudlarna och woksåsen och blanda. Medans de kokar så börja med att stek köttet och woka grönsakerna
Grönt te blandas med sesamolja och risvinäger till en lätt marinad till biffen. Det går att byta ut ryggbiff mot oxfilé men då räcker det att dela köttet i två bitar
Så där stod jag med min ryggbiff och visste inte riktigt vad jag skulle göra med den. Skala dem fint med en potatisskalare utan att det vita kommer med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.