Servera gärna medtzatziki. Lös upp jästen med vattnet. Denna gång blev det verkligenextraallt. Jag lägger alltid på osten efter tomatsåsen och innanallt annat
Pensla bullarna meduppvisat ägg och strö över rörsocker. Smula jäst i en bunke. Koka upp socker och vatten till en sockerlag och pensla de nygräddade bullarna med lagen medan de fortfarande liggeri formen
Så till kvällsmat blev det lite frys- och kylrens. Dagis verkar ha studiedag så jag och Oliver hängde medlitetillfälligtmammalediga vänner och deras barn
) att få isiglite grönt, och snällt mot plånboken att spä ut färsbiffarnamed mycket grönsaker. Men framför allt ett sätt att ta hand om grönsaksrester i kylskåpet och slippa kasta något
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Tidigare har jag framgångsrikt gjort såväl ingefärsknäck som kardemummaknäck (även fast den senare hade smakat bättre med nystötta kardemummakärnor, i stället för malda sådana)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.