Jag tyckte att de blev lite stora om man tog en hel dumle så jag testade att dela en dumle mitt itu innan gräddning och tyckte att den storleken blev mycket bättre
att så många av er uppskattar mina recept här inne, det sporrar mig att baka ännu mer och får mig att gnugga de där idéknölarna för att komma på fler godsaker
Det kanske inte var särskilt jättesmart att tacka ja till att baka ännu en bröllopstårta när man inte har något kök att göra det i, men jag har ju en familj som ställer upp så jag behövde inte tacka nej
Älskar att baka speciellt en god paj, vi hittade blåbär i skogen och äpplerna är från äppelträden från tomten, när jag gör paj blandar jag smuldegen i en bunke, brukar inte gå efter recept
5-25 g jäst500 g kallt vatten, ca 10 grader560 g kärnvetemjöl + lite till toppingen och bakbordet150 g grovt rågmjöl + lite till toppingen50 g solroskärnor75 g torkade aprikoser, hackade i bitar 10 g olivolja14 g salt utan jod. 500 g kallt vatten, ca 10 grader
Det är jättemysigt att grilla på hösten och även på vintern. Här gjordes ett ganska enkelt bröd, och det går säkert att hitta andra varianter som blir ännu bättre
Jag är ingen person som brukar baka, eller någonsin varit särskilt bra på att baka. Jag tyckte att det blev lite torrt så därför hade jag i lite smält kokosfett men det går säkert bra att blanda i mer vatten
Att baka med surdeg kan verka komplicerat och svårt, men det är egentligen bara mjöl, vatten och lite kärlek (och kanske ett par tekniska detaljer till) som behövs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.