Dock harkroppensvårareattta upp järn frånbaljväxter än frånkött. Baljväxter – alltsåärtor, bönor, linserochjordnötter – är fullproppademedviktiganäringsämnen
Mankan "ljuga" bortendelmendetblirlättareochtårtbotten är jämn frånbörjan. Får pappretsittakvar så "drar" detmedsigtårtbottennärdensvalnarochkantenveckarsig
Anledningentillolikatexturerochkonsistenser är för att få rättbalansgenomhelarätten. Jagtänktebjuda på endessert som vi kör just nu på restaurangenochsmakernakringdennadessert är ju självklaramedtanke på årstiden
Ettannatbratips är attvispasockeroch ägg riktigtvittochluftigt. Detförstabaktipsetjagskullegeennybörjareiköket är attkollaattallaingredienser är finnstillgängligainnanmansätteri gång attbaka
Skalavitlöksklyftornaochkrossa dom lättmeddenplattasidenavkniven. Hagärnaensprayflaskamedvattennäratillhands så köttetinte bränns avuppflammandeeldlågor
Blandannatanvändejagkaramelliserad mjök som kolasås, som jagråkadehaöverfråntidigarebak. Nåja, restenaveftermiddagenochkvällenharförflutitutanvidareminnesförluster
Putsagåsen på överflödigtfettochkokadetivatten. Eftersomvi är isammaveva som Mårten Gås firas så blirförstatipsetfrånmigrosastekt gås medrödkål, brysselkål, äpplenochkatrinplommon
Sedansattejagochminlikagalnamanigångmedfestplaneradet på allvar. Tackallaminafinavänner som villeföljamedosstillSpanien, trotslitetrasselmednödlandningochallt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.