Under den långsamma nedsvalningen pågår nämligen viktiga processer med enzymer i mjölet. Dessutom full med härliga frön och riktigt lätt att baka om du har en degblandare och lite tålamod att vänta påatt skållningen ska mogna över natten
Eller rättare sagt så får jag erkänna att det var första gången jag provade sötpotatis och njaaa, inte något jag gjorde vågen över, enligt mina smaklökar var de för söta
Du kan följa säsongen, lägga in ochbevara som mormor med denna lag. Smakmässigt är gamla svenska inläggningsmetoder mer aktuellt än någonsin i restaurangköken och smaker som lyfts fram är ättika i kombination med sött
När jag växte upp brukade mamma plocka fram just en sådan sparad påsemed rabarber, lagom mycket till en rabarberpaj, som vi åt någon gång mellan jul och nyår
Med Mathias tunna krispiga deg, hyvlad tryffel och tryffel på, samt lite honung så var det svårt att göra något annat än att äta så jag kom helt av mig
Servera soppan med bröd. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1vatten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.