Ingredienser Portioner. 4 3 auberginer 1 dl olivolja 3 vitlöksklyftor 1 röd chili 1 kruka mynta 1 tsk spiskummin 1 msk tahini (sesampasta, kan uteslutas) salt och peppar 1 citron Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
auberginröra, auberginsås, röra, libanesiskt, libanesisk, meze 3-4 auberginer. När jag kommer över billig aubergin så gör jag alltid min favoritröra, den libanesiska Baba Ganoushen
Här kommer recept till den goda auberginröra som härstammar från det persiska köket. Grillsäsong har börjat och för alla som försöker gå ner i vikt innebär en del bekymmer
Auberginröra. En härlig rätt med rejält med kött och en vitlöksdoftande auberginpuré. Köttet står i fokus och består ut av en T-benstek (T-bone steak), så räkna med att bli ordentligt mätt
Baba Ganoj (Auberginröra) - du hittar receptet HÄR. Ibland "skockar det ihop sig" och för mig var det just i år som det har blivit tre födelsedagar just den här sommaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.