Nu har jag hittat ett nytt favorit-tillbehör, det här kommer serveras ofta hem hos i fortsättningen. Hela arbetsdagen imorgon ska jag tillbringa på relativt nybyggda Clarion Hotel Sense med alla kolleger, jag har stora förhoppningar på god mat och gott fika
Godmorgon måndag. Har ni haft en bra helg. Här har det varit otroligt lugnt o mysigt. Eldat brasa, gått i myskläder, lagat mat, lyssnat på podd, promenerat med hundarna mm
I går vad jag och min mamma på Svansjön på Dansens Hus och innan hade vi bokar bord på American Table som ligger i ClarionSign-hotellet vid Norra Bantorget
) and I sure do hope that signs of spring is coming soon. Saftig vaniljcupcake som fylls med en jordgubbs- & champagnemarmelad och en frosting som består av fluffig och ljuvlig marängsmörkräm
I have now noticed that autumn shows some signs even in my kitchen. Skär den i 2-3 cm stora bitar och koka i ca 15 minuter. Fyll tomaterna med sötpotatismoset och gratinera tills de blivit mjuka och fyllningen fått lite färg, ca 15-17 minuter. Fill the tomatoes with sweet potato mash and bake until soft and the filling is lightly browned, 15-17 minutes
Han vann TV-programmet Dessertmästarna förra året och jag har sedan dess beundrat hans förmåga att kombinera fantastiska smaker och varit mer än sugen att smaka något av hans verk
Here in Gothenburg, we had the most perfect weekend when signs of summer finally made an appearance. 1-2 tsp barley miso paste. 1-2 tsp barley miso paste
It's easy fixed though, sign up in the submission box to the right blog-column. Here comes a simple, fruit-lover-friendly little snack, coated in the super food (or fruit powder) of your choice and dipped in raw, white chocolate
It's easy fixed though, sign up in the submission box to the right blog-column. Detta recept blir nästan en hel normalstor blender-kanna full och det kommer bli smet över efter att du brett på den på kakorna
Det är nu cirka fyra månader sedan jag gjorde TV-debut i Sveriges Mästerkock, och ytterligare cirka fyra månader sedan programet spelades in och jag var på audition i Helsingborg
It's easy fixed though, sign up in the submission box to the right blog-column. Lúcuma (Lu-ku-ma) is a fruit powder that gives not only a unique flavor to your raw sweets, it also gives a wonderful texture to smoothies, fillings, spreads and not to mention raw ice creams
Jag checkar in på Clarion Arlanda vid 15 sedan tar jag mig till Sigtuna för att hänga med min kompis Sandra idag. Canneloni med spenat och gorgonzola2017-11-11 13. Grädda i ugnen ca 15-20 minuter tills osten smält och tomatsåsen bubblar. 56kilo - Wellness, LCHF och Livsstil nu en fin lördag vänner. FacebookSkriv utE-postTwitterPinterestRelaterade 15 sedan t
De ätbara blommor jag dekorerade tallriken med i auditionAlltid i huckle - även på auditionUpplevde också ett för mig av fysiska skäl besvärande men roligt kval till Sveriges Mästerkock där jag både hann svimma av ett par gånger, stycka en kyckling illamående och kallas för "något ur en pilsnerfilm" samt "nya Karin Fransson" av Per Morberg och Leif Mannerström
Jag hade den här desserten när jag var chefskonditor på Clarion för ett par år sedan. ChokladBotten 200 grader 5-8 minSmält Smör 250 gr Mörkchoklad 250 grSocker 220 grÄgg 200 grMjöl 70 grSalt 1 tskKanel 5 grVaniljsocker 22 tskEspresso(kaffe går bra också) 3 mskSmält chokladen och blanda den försiktigt med smöret som också ska vara smält, ha sedan i espresson. Kaffe och Kakaoflarn 175 15-17 minSocker 75 grPektin 1 grHonung 12 grOsaltatsmör 60 grKakaobönor 60 grKaffebönor 20 grKoka honung och smör när det gör det ha i socker och pektin, koka alltsammans ca 3-4 min. 5-8 min
Jätte-enkelt att laga, allt i en panna. för övrigt, sign me up there, please. Putsa torsken ren från hinnor och ben, rulla varje filé med "skinn"-sidan innåt
Först beställde jag en portion på Clarion hotell i Östersund i förrgår och sen när jag kom hem igår hade maken lagat en rejäl gryta med chili con carne
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.