- Läs hela inlägget här 1 dl majonnäs. Blanda 1 dl majonnäs 1 dl creme fraiche 2 msk chilisås 1 tsk tomatpuré Krydda med några droppar tabasco, smaka av med salt och peppar
Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas 0 odefinierad isbitar , krossade 4 cl Ginger Ale 4 cl ananasjuice 4 cl sockerlag 4 cl ljus rom Köp receptet
1,5 cl vodka. 5 cl ljus rom. 5 cl gin. 5 cl tequila. 5 cl triple sec. Fyll ett highballglas (grogglas) med is. Häll i respektive spritsort och toppa med tranbärsjuice
- Att utgå från grönsaker, det är A och O. 2016-08-23Redaktionen. Grönt på grillen. Paul Svenssons mat utgår alltid från det gröna och att vårda råvaran
3-4. 5-6. 9-10 upprepa v7-8. 11-12. Garnerna jag använder mig av är den vita från Drops Baby Merino, den lila är Drops Fabel och den rosa är det underbara garnet Sublime som består av 75% extra fine merino, 20% silk och 5% cashmere. 9-10 up
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.