Sallad med spenat, edamame och avokado (4 port)1 påse spenat2 dl frusna edamamebönor1 avokadoDressing1 msk färskriven ingefära1/2 dl japansk soja1 msk honung1 msk sesamoljaSkölj spenat och slunga den torr, alternativ låt rinna av på hushållspapper
Här kommer recept på förra fredagens storkok med lite inspiration från maten vi åt i Istanbul. Det här blev riktigt gott och var dessutom lätt att laga
Köttfärssås och spagetti är ju en favorit i många barnfamiljer. Faktiskt en av mina favoriter också. men nuförtiden så får den gifta sig med goda alternativ till pasta såsom algnudlar, zucchini eller som idag snabbförvälld vitkål
Efter en alltför torr period på inspiration och tid har jag äntligen raw"bakat" igen. God morgon. Denna gång vart ville jag bjuda på nyttig fika samtidigt som jag var sugen på choklad, saft och havrebollar
2 ägg, 2 msk vätska (kokosmjölk/grädde/vatten), salt och vitpeppar. Frukost är så mycket mer än bara fil och flingor och för någon som jag, som verkligen tycker om ägg är omelett är en riktig toppenstart på dagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.