Spara den överblivna vitan till att pensla kakorna). Tillsätt mjöl och rör till en jämn deg. Nyp till dem här och där så att de blir lite ojämna och gör skåror i dem med en kniv
Spara den överblivna vitan till att pensla kakorna). Tillsätt mjöl och rör till en jämn deg. Nyp till dem här och där så att de blir lite ojämna och gör skåror i dem med en kniv
Tillsätt smör, oskalade vitlöksklyftor och timjan. Sänk värmen till 150 grader. Stek köttet med fettsidan nedåt i en stekpanna tills fettet är knaprigt, ca 4 min. Tillaga mitt i ugnen till 65 grader innertemperatur, beräkna ca 20 min
Att få till hälsosam mat när både inspirationen och tiden inte finns kan ibland vara svårt. Denna vecka hos Bloggar om hälsa är temat vad ska man äta när tiden och inspirationen inte finns
Men jag har hittat fina inspirationsbilder på Jag vill ha udda stolar till matplatsen. Så att vi till slut kunde torka av utemöblerna och ta ut kuddarna
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.