Ställ den på ända och skär av sidorna från den platta kärnan. Mangosalsan är klar att serveras. Skär bort resten från kärnan och tärna allt fruktkött från mangon
Skala och fintärna mangon. mangosalsa. Skala och finhacka vitlöken. Kärna ur och finhacka chilin. Finriv det yttersta gröna skalet av limen och pressa ur saften
Hennes gjordes utan chili och svartpeppar och istället för het mangosalsa fick hon mangobitar. Helst vill jag avnjuta den tillsammans med perfekt mogen avokado och en massa grönt, mellan två bitar ugnsrostat bröd
Dela och gröp ur avokadon. Blanda allt och smaka av med kryddorna. Fyll de tomma skalen med röran och garnera sedan med räkor samt rom om man gillar det
Denna salsa/sallad blev jag bjuden på av mormor efter jobbet en dag och kunde inte undgå att göra själv efteråt då den var så in i norden god (och enkel att göra), så här delar jag nu med mig av receptet
När man inte orkar stå i köket för länge och man helst vill att middagen ska bli klar på ett kick. Jag älskar att förbereda och har inga problem med att se till att få vissa saker gjort dagen innan för att det ska underlätta för mig när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.