Det är väldigtpraktiskt att ha små barnhänder som kan hitta alla trädgårdensbär och plocka dem. Smultronet är ett bär som inte brukar färdas så mycket längre än ini munnen på den som plockat den, men jag tycker det finns god anledning att ta in det i köket och använda det i desserter
Har massor med smultron, blåbär och jordgubbar iträdgården just nu och vi äter varje dag. Det är ju alltid gott att göra en smothie av färska bär, fast den blir förstås intelika kall och god som när man använder frysta bär
This post "Rönnbär från min "vilda" trädgård" was originally uploaded by Tyra HallséniusLindhein the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN -The Kitchen Garden - Le Jardin Potager - Der Küchengarten - La Huerta - Oгород #rönnbär #forestgarden #permaculture #foodforfree #rowan #superfood
Den har varitminfavorit ända sedan barndomen. Igår fyllde jag år och i söndags hade jag kalas. Vill man göra den mindre så är det bara att halvera receptet
Ja, förutom min absoluta favorit som är maräng då förstås. För visst är det så att att vit choklad ihop med bär/frukt är något av det godaste man kan få som efterrätt
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är minfavoritjuice som jag pressar iminjuicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Vispaihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sisti ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsättantingen grädde eller ströbröd)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.