Kan med fördel förvaras i frysen. 2 msk kokosmjöl. 2 dl mandelmjöl. 2 msk agavesirap. 2 krm vaniljpulver. Klä en form (jag använde en bakform 9 x 27 cm) med bakplåtspapper och tryck ut degen i botten. Koka upp grädden med agavesirapen i en stor kastrull (bra med lite större kastrull så det inte kokar över), låt det sedan sjuda, tar en stund men efter ca 30-40 minuter börjar det hända lite i kastrullen. 2 msk kokosmjöl. 2 dl mandelmjöl. 2 msk agavesirap. 2 krm vaniljpulver
Klä en form med bakplåtspapper o ha i rabarben i den. När allt är smält så häll över detta på de torra ingredienserna o blanda o sen kleta över de på rabarbern
Vill man så kan man smaksätta pajen med lite kanel över rabarbern innan man lägger på smuldegen. Skalade och tärnade rabarber som täcker pajformen gott och väl
På dagens middags meny kommer det inte finnas med Chutney, tror inte det passar till stekt torsk med nypotatis men, efter en grillhelg är jag /vi, familj som gäster helt besatta
Finfördela ingredienserna med händerna till en grynig massa (eller använd elvisp). Skär rabarbern i ½ cm tjocka bitar, dela jordgubbarna och lägg i en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.