1 inhemska
bär (färska eller frysta jordgubbar, blåbär eller hallon)1. Vispa grädden. Rör ihop med kvarg och socker. 2. Blanda i bären; om du använder frysta bär får dom gärna vara lite frysna. Ställ skålen i kylskåpet för en stund och servera. 3. Dekorera med smulor av choklad eller blad från citronmeliss.
Vispa grädden med socker och vaniljsocker, tillsätt de andra ingredienserna och rör om ordentligt. Sleva upp i dessertskålar och in i kylen en stund innan servering
Vegobiffar - bönbiffar med kikärtor och kidneybönor. Räcker till 4-6 personer lite beroende hur mycket olika tillbehör du serverar till. 1 mogen avokado 3 dl sojamjölk saften från 2 lime En klyfta honungsmelon i bitar 2 msk hampaprotein (kan uteslutas) 1-2 ts
Vatkaa kerma ja sekoita joukkoon tuorejuusto ja rahka. 100 g Valio rahkaapäärynä-kinuski. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 - 10. 100 g Valio rahkaapäärynä-kinuski
Tämän päivän luukun takaa aukeaa joulun pipari-juustokakku, jonka reseptiä kehitellessä oli sen verran tuuria, että resepti oli samantien julkaisukelpoinen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.