Den här veckan har varit lång, seg och otroligt kall men nu är det äntligen fredag. Så efterlängtad. Som vanligt tänker jag försöka sluta lite tidigare och sen åka hem o njuta för fullt över att det är en helg utan planer, vill jag så kan jag stanna under täcket hela helgen
Gillar man grapefrukt så gillar man den här. Jag råkar tycka om grapefrukt, men det passar inte alla. 2 glas2 rosa grapefrukt2 apelsiner1 citron1 limeGÖR SÅ HÄR
Sätt ugnen på ca 200-225 grader. Lägg ett bakplåtspapper i långpannan. Hacka (för hand eller med beredare) mandel, hasselnötter och cashewnötter grovt och häll i en stor och vid skål
Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 min. Vispa vaniljsåsen hårt. Ta upp gelatinbladen och smält dem i citronsaften i en liten kastrull på svag värme
Skördetider. September. Svenska äpplen, morötter, gurkor och rödbetor finns i överflöd. Alla frukter och grönsaker är grundligt skrubbade i diskhon och vattnet är bytt två gånger
Eftersom några barndomsvänner kommer på besök i helgen, ska jag ikväll bjuda på middag. Jag tänkte runda av det hela med ett gäng dubbla espresso, en gammal whiskey och citrussmakande macarons
Bärmousse. En god efterrätt som var enkel att göra. Vi fyllde våra med en hallonmousse, en hjortronmousse och en hallon/vinbärsmousse, så alla fick tre var
Använd gärna en mixer att mixa tomat, vitlökspulver, lökpulver, paprikapulver, cajunkrydda, chiliflakes, rapsolja, farinsocker och salt, mixa tills du ha en jämnsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.