Det här är den bästatiden (tillsammans med julen) på året enligtmig och jag villinte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
De här ostbollarnasominnehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare sommingelmat
För det som har liteproblem att komma ini det striktaigen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivittidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Tillbehör. Ev lite vatten eller mjölk. Äppelbitar. Äppelbitar. 4 bananer. 4 tsk kanel eller valfrismaksättning. 4 dl havregryn 4 ägg, tvättade och svenska 4 bananer 4 tsk kanel eller valfrismaksättning Ev lite vatten eller mjölk Tillbehör
Det här receptet snubblade jag över i den otroligtfinabloggenBara en kaka till, baguettersom jäser över natten (i rumstemperatur) bara att baka ut på morgonen och grädda
Ja, egentligen går det ju att grilla året runt bara man har viljan, lusten och orken, för det är ju lite mer meckigt trots allt att grilla en vinterdag, men har ni nu inte ställt undan den så kan jag rekommendera denna goa äppelchutney, som passar fin, finttillgrillat
Lägg revbensspjälleni en stor kastrull. Häll av och ta upp revbensspjällen. Ta undan några msk marinad att ha tillpensling samt några msk att ha att ringla över som sås vidservering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.