Börja med att skära ett snitt i kycklingen och kläm in en stor bit ädelost. Krydda med salt, kycklingkrydda och paprikapulver och linda sedan in varje kyckling i bacon
(Receptet, som jag ändrat något, kommer ursprungligen från Arla)Till kycklingen gjorde jag grönsaker i ugnen - lite liknande detta men med det som vi hade hemma just nu och det jag tyckte passar ihop med kycklingen
Och med äkta grädde till så får du en oslagbara sås av dessa smaker tillsammans. Skölj dem och skär ett par snitt i varje kycklingfile, detta för att baconsmaken ska komma in ordentligt i kycklingen
kycklingfileérparmaskinkahavssalt och svartpepparolivoljaBörja med att dela kycklingfileérna på längden, salta och peppra och bryn i olivolja eller smör några minuter
Baconinlindad och fylld kycklingfilé med råstekt sötpotatis. Krydda med salt och peppar. Stek den tillsammans med en klick smör eller kokosolja i en stekpanna tills sötpotatisen mjuknar
Helstekt kycklingfilé medbalsamicosås och kålrotspommesKrydda filérna rikligt och bryn runt om. Sittunderlagen räckte inte till alla ("bebisen" i busken) och vinet överst intogs INTE under promenaden utan, valet föll på Amaronet som tillsammans med middagen nedan blev en klockren avslutning på lördagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.