Fukta händerna i kallt vatten och forma degen (den är lite lös - men var inte rädd, det ordnar upp sig i ugnen) till en bageloch lägg på en plåt med bakplåtspapper
Fukta händerna i kallt vatten och forma degen (den är lite lös - men var inte rädd, det ordnar upp sig i ugnen) till en bageloch lägg på en plåt med bakplåtspapper
Vi kickar av dagen med receptet på en sån här. Lägg på skinka, tomat och pudra pizzakrydda över. Galet varmt ute med +25 i skuggan. 1 bagel. På med ost och in i ugnen 8 minuter. 1 bagel
Här kommer ett förslag, små fyllda gratinerade champinjoner med bacon och smak av timjan. Snart är det nyårsafton, och de flesta av oss kommer väl att vaka in det nya året med något bubbligt i glasen och något litet tilltugg därtill
Glutenfritt olivbröd medtimjan, rosmarin och oliver. Mina bästisar från barn- och ungdomsåren fyller jämnt och jag ser fram emot att få vara medoch fira
Mycket av det kockarna gör är oerhört imponerande och inspirerande, men samtidigt inte något jag känner att just jag kan återskapa i mitt kök, med mina kunskaper och förutsättningar
Smaka av och servera till ris med en god sallad. Bryn på medelhög temperatur. Håll över kycklingen i en kastrull, tillsätt grädde, vatten, buljong, timjan, dijonsenap och pressade vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.