Du skulle kunna ta en vanlig pumpa, tror jag. Där jag bor finnsinte denna squash att få tag i. Ok, majsmjöl funkade inte då kakan blir för torr men nu vet jag till nästa gång =P ska prova mer mandelmjöl istället
BakaSockerfritte-Magasin är ett magasinspeciellt anpassat för att läsas imobilen. Min andra tanke är att man kan ha mobilenliggandebredvidsig när man bakar
Min andra tanke är att man kan ha mobilenliggandebredvidsig när man bakar. Idag är dagen D. Själv avskyr (okej, kanske är avskyr var ett starkt ord, men irriterarmig gör det) jag att gå fram och tillbakatill datorn mellan varje ingrediens (för jag har sämst korttidsminne, även när det gäller recept jag skapat själv)
Idag när jag undviker kolhydrater funkar inte receptet på chokladbollar från förr längre så jag har helt enkelt provbakatmig fram till ett nytt recept på dessa delikata bollar
Ingredienser ½ banan (40 gram)1 msk havregryn2 msk mandelmjöl1 msk hasselnötsmjöl1 tsk kokosmjöl1 msk riven kokos1 tsk honung½-1 krm vaniljpulverlite kanel (ca ½ krm)gärna lite grovhackad choklad/russin/grovhackade nötter att ha i kakan
Ja här har det bakats sockerkaka, både igår och idag. Gårdagens ”fångst” blev inget att skryta med men idag lyckades jag riktigt bra så jag och Juli mumsade sockerkaka (ja Juli smakade lite o lät verkligen nomnom, sötisen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.