Som jag har nämnt tidigare har jag gärna sådana här bollar i kylskåpet, för de är perfekta att äta när man snabbt behöver fylla på med energi och så är de väldigt goda med en kopp kaffe
Jag har ju provat att göra cake balls med flera olika sorters kex och här kommer ännu en variant. Dessa cake balls är gjorda på Ballerina choko och doppade i Marabou mjölkchoklad
Jag har insett att vi måste börja tömma ur frysen på riktigt nu. Jag har en förkärlek för att köpa på mig matvaror i mängder för att en tanke kommer över mig när jag är och handlar att "hmmm, det där kan man göra något gott av" och så hamnar det en hel massa grejer i frysen
Äter du granatäpple. Jag har en lätt fixering vid granatäpplen i perioder, främst under vintern när det går att få tag i riktigt stora, tjusiga exemplar med mörkröda, saftspända kärnor
Idag har det varit en riktigt fullspäckad dag med diverse ärenden som skulle uträttas. Jag passade även på att göra diverse nya mellanmål/godbitar att fylla frysen med inför kommande veckor
Fyllda tomater lovade vi er i går och fyllda tomater ska ni få, ja ett recept på i alla fall. Gröpa ur, röra fyllning och lägg i dom får ni själv göra, men det ska ni nog klara av
Men har ni sett vilken fin grönkål det ligger i grönsaksdiskarna. Ja, jag kunde i alla fall inte låta bli, utan köpte med en rejäl laddning hem utan att egentligen ha någon idé om vad jag skulle göra
Från vanligt choklad muffins tills en lyxig cake balls som smaka riktigt ljuvliga och alltid söta. Jag har sett denna söta kaka många gången och jag tänkte att jag ska göra en dag
1. Dela granatäpplet i mitten. 2. Vänd granatäpplet så du har köttet mot handflatan. 3. Banka med en stor sked eller skaftet på en kniv så kärnorna töms från äpplet
Ur söta mini-pepparkakshus. Just nu går det en trend runt på internet att göra mini-pepparkakshus. Jag såg själv dessa på Pinterest för några månader sen,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.