parmainlindad kycklingfilé med gräddig balsamicosås, toppad med färska cocktailtomater och basilika. Rulla in varje bit i en skiva parmaskinka, och lägg dem med skarven nedåt i en smord form
Krydda med salt och peppar. Den här goda basilikasåsen serverade jag igår till grillspett. Receptet kommer ifrån Monika Ahlberg, det är en sås som hon har skrivit väldigt mycket om på sin blogg och tillslut så var jag ju förstås tvungen att testa den
Receptet kommer ursprungligen från Arla och är med parmaskinka runt kycklingen. Funkar lika bra med bacon eller kallrökt skinka som jag hade denna gången
Skär filéerna i skivor och servera med lök, sås och klyftpotatis. 500 g kycklingfiléer1 tsk salt1 krm svartpeppar 2 rödlökar8-12 vitlöksklyftor1 liten purjolök2 tsk oreganoSås
Vi har röjt runt hemma, fortsatt med garderobsrenoveringen, tvättat alla sofföverdrag, gjort klassikern och fullständigt spräckt det ena och dessutom blodat ner det i den smått våldsamma ansatsen att trä över det på soffan (dock innan det sprack), svurit över det hela, åkt till Ikea, investerat i ett nytt, hittat fler saker som vi behövde, bakat kakor, gjort müsli och nu avslutningsvis kyckling med balsamicosås
Blanda alla ingredienserna och smaka av med salt och peppar. Familjen älskar SÅS och oavsett vilken mat som planeras är den stående frågan, "Vad blir det för sås
Krydda med salt och peppar. Stötte på den här såsen hos både bloggen Kalasgott och Matochodla. Eftersom jag älskar basilika och alltid har en ståendes framme blev det basilikasås till grillfesten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.