Här kommer ett riktigt hyvens recept på hederlig helgmat som alla gillar. parmainlindad kycklingfilé med gräddig balsamicosås, toppad med färska cocktailtomater och basilika
UGN250°NÖDVÄNDIGHETER. BALSAMICOKYCKLING4 kycklingfiléersaltsvartpepparhonungolivolja3 msk balsamvinäger3 msk olivoljaca 10 soltorkade tomaterca 30 basilikabladGÖR SÅ HÄRLägg kycklingfiléerna i en oljad ugnsfast form
Gjorde en variant på DENNA rätt men hade ingen vanlig balsamvinäger hemma och heller ingen vispgrädde så det blev improvisation och faktiskt riktigt gott
Köttfärspaj med broccoli. Godkväll mina vänner. Jag hoppas innerligt att ni alla har fått en fantastisk start på 2016, och att resten av året fortsätter på samma vis
Kolagömmor. Godkväll i stugorna. Hoppas ni alla haft en riktigt bra vecka där ute, fylld med solsken. Här i min del av landet fick vi nämligen njuta av riktig sommarvärme denna helgen, och ingen kunde vara mer tacksam än jag över det
Dagarna rullar på i en galen hastighet o tiden bara försvinner i ett virrvarv av förkylning o sorg. Hela familjen låg mer eller mindre nerbäddad förra veckan med feber och hosta… Nu börjar de ordna upp sig, bara jag kvar som förmodligen lyckats hosta av ett revben som gör fördjävligt ont rent ut sagt
Sitter ni på något bra tips på restauranger eller något annat som ni tycker att vi absolut inte får missa så bara släng in en kommentar, vi blir så tacksamma så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.