Vispa ihop soja med chilisås och blanda ner ingefära och pressa i limesaft till en dressing. Skär bort skinnet från laxenoch lägg den i en ugnssäker form
Här har tomaterna fått värma sej tillsammans med sina vänner balsamvinäger, basilika och vitlök en stund, innan dom hamnat tillsammans med en bit grilla lax på pasta
dubbelmarinerad fläskfilé med smak av ingefära ochbalsamvinäger. färska örtblad och små kvistar av t. Den var verkligen supergod och alla trodde det var nötkött tack vare balsamvinägern som gjorde köttet brunt
med ingefära, sojaochbalsamvinäger. ingefära ochbalsamvinäger. I denna hetta råder visst och totalt förbud mot grillning i Sverige, lite beroende på var man bor så är det olika regler just nu
Häll honung ochbalsamvinäger i en kastrull och låt det koka upp. ½ dl balsamvinäger. Vi som är lite större tyckte det var en god kombination av den sötsura laxenoch salta pastan
varmrökt laxoch ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Sist Johan var och hälsade på mig tog vi bilen till Ica Maxi och shoppade loss
Denna gång i form av stekt lax i en len kokos och currysås. Det är så skönt att kunna känna vad maten smakar igen eftersom allt har smakat som papper de senaste dagarna och aptiten varit obefintlig
Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Vi köper alltid Salma Lax i och med att man kan äta den rå utan förberedelser. Det kommer bli en relativt lugnt helg och jag ska försöka hinna med det jag sällan hinner i veckorna, nämligen städa
Den är dessutom himla nyttig med laxen, spenaten och sötpotatisen. Ville tipsa er om en snabblagad rätt som jag ofta gör och som hela min familj älskar
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.