Fransk “Chou à la Crème”
Laga japansk mat hemma
Laga japansk mat hemma
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • “Chou a la creme” ser lite liksom svenska samlor men bullar användas inte jäst och är mycket krispig och utan mandelmassa.
  • 12-15 bullar (6-7 cm diameter), 1 timme 125 ml vatten
  • 70 g smör
  • 8 g sallad olja
  • 80 g vetemjöl
  • 3 ägg [Fyllning 1: custard kräm ]
  • 2 dl mjölk
  • 1 msk vaniljsocker
  • 30 g rörsockr
  • 2 äggulor 20g vetemjöl
  • [Fylling 2: vispgrädde]
  • 2 dl vispgrädde
  • 30 g rörsocker
  • lite alkohol t.ex.Baileys

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.