Hon hade gjort ett glutenfrittbananbröd, som var så otroligt saftigt, och dessutom helt fritt från socker - perfekt både som frukost och efterrätt med andra ord
Orginalinlägget Glutenfrittbananbröd hittar du på Hälsa som livsstil. Bananbröd är perfekt att göra om du råkar ha ett gäng bananer över som börjar bli övermogna och inte känner för att göra glass
Glutenfrittbananbröd. Men, även om det för det mesta rör sig om en söt kaka när det vankas bananbröd så kan du faktiskt göra en mer “brödaktigare” variant också om du känner för det
Jag gillar kombinationen banan och jordnötssmör och äter det ofta som pålägg på bröd. Därför tänkte jag att varför inte tillsätta det direkt i bröddegen
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla. Glutenfritt knäckebröd med frön och majsmjöl 1 plåt. Bröd, Frön, Glutenfritt, Hårt Bröd, Knäckebröd, Majsmjöl 2 dl majsmjöl
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.