Servera som dessert med glass till eller med smör på. GlutenfrittBananbröd. 0,5 dl honung eller annan sötningsmedel. 0,5 dl honung eller annan sötningsmedel
Hon hade gjort ett glutenfrittbananbröd, som var så otroligt saftigt, och dessutom helt fritt från socker - perfekt både som frukost och efterrätt med andra ord
Mosa bananen och rör ner den i de torra ingredienserna tillsammans med yoghurt, mjölk och sirap. Glutenfrittbananbröd2 dl rena havregryn. Grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader ca 1 timme, känn med en sticka att den är torr
Det såg gott ut och jag kände att det var nåt för mig eftersom jag vill minska ner på intag av mjöl och bröd är så gott så då hittar jag gärna lite andra alternativ att variera med
Orginalinlägget Glutenfrittbananbröd hittar du på Hälsa som livsstil. Bananbröd är perfekt att göra om du råkar ha ett gäng bananer över som börjar bli övermogna och inte känner för att göra glass
Glutenfrittbananbrödmed chokladbitar. Glutenfrittbananbröd. Men, även om det för det mesta rör sig om en söt kaka när det vankas bananbröd så kan du faktiskt göra en mer “brödaktigare” variant också om du känner för det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.