Den kan både ätas till frukost och mellanmål, gärna med nötsmör eller ost på, och den kan ätas som fikabröd eller till efterrätt med någon god vaniljhistoria och bär
Hon hade gjort ett glutenfritt bananbröd, som var så otroligt saftigt, och dessutom helt fritt från socker - perfekt både som frukost och efterrätt med andra ord
Ett överflöd av bananer resulterade i ett alldeles härligt bananbröd. Bananbröd (Originalrecept här). Grädda bananbrödet i nedre delen av ugnen cirka 1 timme
Jag vet inte hur det är med er men jag fullkomligt älskar filmjölksbröd. Dessutom hey, vem vill inte bli av med de där övermogna bruna fula bananerna i fruktskålen liksom
Mosa bananen och rör ner den i de torra ingredienserna tillsammans med yoghurt, mjölk och sirap. Glutenfritt bananbröd2 dl rena havregryn. Grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader ca 1 timme, känn med en sticka att den är torr
Smörj en avlång brödform med kokosfett, strö gärna pumpakärnor i botten. Halvera den tredje bananen längst med, lägg den i formen och strö på pumpakärnor
Jag brukar inte baka bröd, men jag vet inte om bananbröd riktigt räknas som bröd heller. Men jag kan tänka mig att det är sueprgott att stoppa i några Lindt-kulor eller liknande i detta bananbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.