Kunde varit utan bananer ochmedmjölkchoklad. Bananmuffinsmed mandelmassa och mörk choklad. Har man också lite mandelmassa och mörk choklad över så finns det inga gränser för saftigheten och glädjen trion ger
Här måste man medge att den är i det lösaste laget och äts bäst med sked. Men det funkar det med. 200 gr mjölkchoklad. Rör ner käckes så de smälter i grädden, sen ner med chokladen och häll upp i en bakplåtsklädd form 20x20 cm. 200 gr mjölkchoklad
En No Bake Paj med en botten av Hasselnötter och choklad Cookies som mixats i en matberedare, fylld med karamelliserade äppelskivor ochmjölkchoklad ganache( Marabou Helnöt)
Toppa med kanelen och minimarshmallows. Bryt ner mjölkchokladenoch ställ kastrullen på plattan. Blanda ner mjölken, kakaon, sockret, honungen, kardemumman och vaniljsockret i en kastrull och koka upp under omrörning
I ursprungsreceptet ska det vara kärnmjölk men då detta inte längre säljs i Sverige, går det att ersätta med naturell yoghurt, eventuellt spädd med vatten för konsistensens skull
Men för att förvandlas till bananmuffins krävs ingen ungdom med perfekt yttre, det går precis lika bra om inte bättre med gamla skrumpna och VÄLDIGT mogna bananer, så så fick det bli
Jag hade några bananer som började sjunga på sista versen, så det fick bli bananmuffins. Jag smaksatte med kardemumma i stället för kanel/ingefära som man oftast smaksätter banankakor med, och hackade också i lite vit, mjölkfri choklad
Resultatet blev väldigt gott och dessa kommer jag göra fler gånger, med dubbel sats så jag har färdiga mellis att ta med på språng eller en frukost som räcker till fler än två
Små kolakakor medmjölkchokladoch sockerhjärtan. Blanda samman vetemjöl och bakpulver och tillsätt resten av ingredienserna (allt utom de kylda mjölkchokladbitarna)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.