När risonin är klar häll av vattnet i ett durkslag. Blanda ihop risoni, purjon, bladspenat. *500gr Risoni (Barilla)*1 purjolök*1 stor påse bladspenat*Skalade räkor (går bra med färdigskalade frysta)*Asiatisk sweet & Sour Chili*Salt*Vitlökspeppar*OljaKoka risoni enligt anvisning på förpackningen. 500gr Risoni
Skala och hacka tomaterna och rör ned dem och Barilla Classico-såsen i stekgrytan. Stek lök, selleri och morötter i olja tills grönsakerna fått en fin färg
Det blev fetaostfylld kyckling med risoni. Koka risonin enligt förpackningen. Risoni med fetaostfyllda kycklinglår6 portioner900 g kycklinglårfilé 2 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar 200 g fetaost 1 kruka(or) basilika, färsk Risoni 1 paket risoni , (500 g) 1 st röd paprika, stor 3-4 st tomater 4 st salladslökar 2 klyfta(or) vitlök, pressade 1 msk olivolja 1/2 tsk salt 2 krm svartpeppar, nymald Gör så här. 1 paket risoni ,
Koka Barilla Penne Rigate i rikligt med saltat vatten tills den är ”al dente”. Häll sedan Barilla Arrabbiatasåsen i stekpannan och värm den en kort stund
Nedan har jag gjort1 Paket Risoni1 Påse Kronfågelns salladskycklingHackad rödlökParmesan flingorOxbuljongtärningVitlökspepparSriracha (Asiatisk stark sås)OljaKoka risonin enligt förpackningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.