Hacka basilikan och blanda i den i såsen tillsammans med resterande ingredienser. Ingredienser1 pkt fetaostca 3 dl turkisk yoghurt1 msk flytande honungen näve färsk basilikasalt och pepparca 2 msk olivoljaMosa fetaosten i en skål, blanda i yoghurten
Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilika och tomater. Färsk basilika. Skär upp tomaterna och plocka av lite basilika blad och lägg ner i en bunke
Till biffarna serverar vi ugnsrostade rotsaker och en kall sås med smak av basilika och vitlök. Mängden basilika i såsen får ni själva smaka er fram till, vi gillar basilika så vi drar en hel del blad så att det verkligen smakar
1 dl basilika, gräslök och persilja. 1 dl basilika. Måste göra ett bättre inlägg och denna såsen som receptet kommer från min favorit kokobok - Under Valnötsträdet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.