Detta tomatris blir krämigt och gott med en touch av tomat och kryddor. Tomatris (4 portioner). Ett supergott alternativ istället för vanligt tråkigt ris
Smaksätt med salt och svartpeppar. Smaksätt med olivolja och citronsaft. Koka riset i 2 liter vatten med 1 tsk salt i 40 minuter eller tills det är mjukt utan att vara sönderkokt
Tänkte i stället bjuda er på förra fredagens middag som var Baconlindad torsk medtomatris. Först promenad till förmiddagens babyrytmik, sen en sovpromenad hem och i eftermiddag tog jag en promenad till Sävedalen för en fika med Pernilla och Leia
När jag tittade längst in i skafferiet hittade jag en konservburk med Heinz tomatsoppa och insåg snabbt att denna var mitt enda alternativ, om det skulle bli något tomatris överhuvudtaget
Gårdagens tomatris användes till en ihopplockad wook med fläskkött och kål, snabbt och lätt. Både jag och Peter jobbar hemifrån idag och det betyder att vi går omkring med varsin kaffekopp i ena handen och telefonen i den andra
Det enda man egentligen ska vara noggrann med är att skölja riset väl innan man kokar riset. Tomatris – att tillsätta tomater i riset är riktigt gott och ett bra tips till den som vill leva lite snålt
Posts related to Äggcurry Madras - Kokta ägg i kryddig indisk såsÄggcurry - Ande ki kari - Ägg i indisk såsKryddig kikärtsgryta - Kikärtor med ingefära, vitlök och grön chili - Chana masalaIndiskt ris med tomat - Tomatris - Tamatar pulaoIndisk potatis med mynta, ingefära och vitlök - Pudina alooDela
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.