En kyckling som tillagats på en ölburk. Gnid in den kycklingen med salt, peppar och bbq-sås. Tvätta av ölburken och öppna översidan med en konservöppnare
Tillbehör till kycklingen blev idag grillad majs, sötpotatisklyftor, såser och en fräsch grönsallad. Det ger både en snyggare kyckling och kortare tid på grillen
Halloumi, grillade portabello mushrooms fyllda med leftover risotto och toppade med riven ost, grillad ananas som var marinerad i limejuice med agavesirap och färsk chili, grillade majkolvar, stekta blandade korvar och smörfrästa champinjoner fick bli tillbehör bredvid pompan till tonåringarna och ett helg gäng olika såser och dipper
Pastasallad med en krämig dijondressing, och alla grillade rester. Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela via LinkedIn (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window) Dijondressing
Ta bort överflödigt från nacken och rumpan påkycklingen. Trä över kycklingen över ölburken. Gör ett större hål med hjälp av en konservöppnare i toppen på burken
Detta trots att jag handlade på Ica med en självscanner. Lägg lite av såsen i botten av ugnsform, sedan färska lasagneplattor på det, upprepa tills dess att du avslutar med kycklingsåsen
Gnid in röran i kycklingen och låt marinera. Kontrollera att kycklingen är färdig. Sätt ugnen på 180 grader. Lägg kycklingenovanpå potatisen, slå på vatten och baka i ugn i cirka 45-60 minuter. 4 kycklinglår, ca 600 g. 2 stora gula lökar 2 citroner 3 msk sumak 2 dl paprikapuré ca 2 dl vatten 4 kycklinglår, ca 600 g 500 g fast potatis olivolja salt och svartpeppar
Den här soppan har jag gjort tidigare och den är helt grym så testa den om du vill ha en smarrig kycklingsoppa nu när hösten sakta men säkert smyger sig på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.