36Softa vidare. Nu får det vara nog. Anna har tagit ledigt från allt och därför kapar jag härmed bloggen (och eftersom Görel verkar intresserad av rökning så blev jag lite sugen på att skriva)
Jag langade på en fläskkarrébit i järngrytan på spisen i stället (fick ett recept på pulledpork av en kompis för några helger sedan som jag manipulerat lite, jag brukar ju göra pulledpork korean-style) och lät den puttra i sex timmar
Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledpork i söndags. Det har cirkulerat runt en del recept på pulledpork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Perfekt att blogga från soffan, samtidigt som man tittar lite på loppet. Kvällens middag igår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd
Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. Lät himla gott så receptet sparades och idag har vi testat
Pulledpork är för dig som inte vet typ världens godaste och världens möraste kött. En dragen gris. Det låter väl som ett spännande söndagsrecept, men det skapar samtidigt onekligen en massa frågor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.