Sen kör vi på ungefär samma fast ändrarkryddningen beroende på vilket humör vi är på. Pulled Pork. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på mintopplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att blogga om det
Köttet är klart när det enkelt går att draisär med en gaffel. Kvällens middagigår bestod av pulled pork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat ipitabröd
Rivvitlök och ingefäran på ett fintrivjärn och slå oljan över, låt dra en liten stund. Slå bambuskott och champinjoneri ett durkslag, skölj och skär purjolöken ibitar lägg även det i durkslaget
Rivvitlök och ingefäran på ett fintrivjärn och slå oljan över, låt dra en liten stund. Slå bambuskott och champinjoneri ett durkslag, skölj och skär purjolöken ibitar lägg även det i durkslaget
Viandra åker och hejar på dem. Jag känner miglitesnorigare, men pigg. En annan maträtt som är bra att förbereda innan som passar till en sådan tillställning är pulled pork
Låt stå och dra en timmeinnanservering, så salsan salsar tillsig. Pulled pork. Krossa alla hela kryddor i en mortel och blanda med muscovadosugar och de malda kryddorna till en rub
Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagasi ugnen på svag värme lääääänge så det blirotroligt mört att man bara drarisär det
Pulled pork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. Lät himla gott så receptet sparades och idag har vi testat
En dragengris. Pulled pork är för dig som inte vet typ världens godaste och världens möraste kött. Det låter väl som ett spännande söndagsrecept, men det skapar samtidigtonekligen en massa frågor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.