En helt fantastisk sås som vi avnjöt förut var denna svamp- och rödvinssås. Då kan man enkelt spara barnens kött vid sidan om och behöver inte låta det koka tillsammans med såsen
rensa och dela svampen i mindre bitar. Tillsätt broccoli, vitlök och senap. Salta och peppra. Vänd ner pastan i stekpannan, strö över timjan och servera
200 g oxfilé. 200 g svamp som champinjoner, kantareller eller shiitake (ca 10 stora svampar). 400 gram penne, följ anvisningar på paket till fyra portioner
Medans pajen är i ugnen skär baconen i bitar och knaperstek det utan smör. Skär paprikan, broccolin, purjolöken ochsvampen i bitar och stek dem lätt (krydda), lägg sedan ut i pajskalet
koka broccolin i lättsaltat vatten och spola den sedan direkt med kallt vatten. vispa ihop äggen med mjölk och resten av osten, krydda med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.