Servera grädden till våfflorna tillsammans med färska bär och lönnsirap. Vispa sedan ner lite mjölk, apelsinjuice och olja i taget, gärna med en ballongvisp
Garnera med färska bär. Efter en underbar helg med sommarvärme, som gjorde det så mycket enklare att tanka ny energi, känner jag mig nu redo för en ny arbetsvecka
Nu börjar jag återigen få mitt liv tillbaka och suget att baka & blogga har åter vaknat till liv. Ett perfekt sätt att fira allt detta är dessa söta små marängbakelser, fyllda med lemon curd, hallon och grädde, dekorerad med färska bär
Denna våffeltårta bjöd jag på nyligen, fylld med friska smaker som lemon curd, grädde och bär. Fortsätt att bygga din våffeltårta med nya lager av grädde och lemoncurd
Klicka ut lemon curd, klicka på grädde och dekorera medbär och kanske choklad eller nötter. Jag tycker att det är enklare att få sockret att lösa sig med varmvispad än kallvispad maräng
Först en marängbotten, sen jordgubbsmousse med vit choklad, därefter vispad grädde och färska bär. Börja gärna med moussen som kan förberedas flera dagar innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.