Till att börja med så har jag ångkokt en kyckling för att göra Zui Ji - Berusadkyckling. Lägg två-tre salladslökar och tre-fyra grova skivor ingefära runt om kycklingen
, Ta upp kycklingen ur buljongen, och lägg på en skärbräda,skär upp kycklingen som du själv önskar. lägg i kycklingen och ingerfära, locket på och låt sjuda i ca 45-60 minuter ta bort grytan från plattan och låt kycklingen svalna i skyn. lägg kyckling i en djup tallrik, och häll över lite buljong, servera med salladen, 1 dl kinesiskt risvin. 1 l vatten (så det täcker kycklingen). 1 hel kyckling
Apelsin och konjaks-marinerad gårdskyckling. Putsa och torka av några kycklingfiléer och lägg dem i en marinad på en blandning av saften från en apelsin och ½ dl konjak
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Jag frågade här hemma om dem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta
Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där. Skär mozzarellan i lika många skivor som du har kycklinglårfiléer
Krämig och god kyckling gratäng blev det idag. Bena ur kycklingen och tärna. Häll sedan över kycklingen. 1 st grillad kyckling. In med kycklingen i 15-20 min. 1 st grillad kyckling
Krydda kycklingfiléerna med peppar och bryn dem i stekpanna. CategoriesGratäng, Kyckling. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano. Tagscrème fraiche, kycklingfiléer, rökt skinka, svartpeppar 40 e m. 4 kycklingfiléer
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
Friterad kyckling med sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
800 g stekt kyckling i täringar. Blanda pesto, crème fraîche och gräddfil. Blanda med pastafjärilarna. Lägg övriga ingredienser i en stor skål och blanda med pastan
Vi äter mycket kyckling hemma det kanske märks. Bena ur kycklingen och skär i lagom bitar. 400-500 gram färdiggrillad kyckling . Tillsätt sedan kycklingen och låt puttra ca 10 min. 400-500 gram färdiggrillad kyckling
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.