Mortla sichuanpepparntill ett grovt pulver. Blanda ihop alla ingrediensernatill såsen. Skiva flanksteken i tunna strimlor, se till att skära tvärs över köttfibrerna
Strimlabiffen och fräs i omgångar i olja. I med köttet, löken och grönsakernai djup stekpanna och slå över vatten, kalvfond, soja, sweet chili och muscovadosocker
Couscousbiffar – Våra läckra veganska Couscousbiffar är gjorda på couscous och grönsaker. Linsbiffar – Våra goda veganska Linsbiffar är gjorda på en bas av morötter, röda linser och mynta
Lövbiff snabbfräst i pressad limesaft, paprika och röd lök fräst med sweet chilisås. En kokbok jag för övrigt varmt rekommenderar till alla som gillargrönsaker men vill ha fler tips på vad man göra med dem
Tvätta potatisen och dela den i halvor. Bryt av den nedersta delen på sparrisen. Lägg potatiseni en ugnssäker form, Smält smöret och pensla snittytan på potatisen
Tjatar en hel del på hur gott svartvitlök är och hur det passar med allt. Men det är bara för att det är så gott och nyttigt med dubbelt så mycket antioxidanter än vanligvitlök
Här har vi köpt en finekologiskbiffstek hos den lokala slaktaren, marinerat den helt kort, grillat den och en köttkorv slaktaren gjort och serverat med kryddsmör och kokta grönsaker samt grilladpaprika – sååå gott
Hacka alla grönsaker och stek dem i oljan. Rapsolja, Ostronsås, Soja. Tillsätt 1 msk vardera av ostronsås och soja. 1dl Röd Paprika. 1dl Gul Paprika. 2dl Vitkål. 1dl Champinjoner
Hacka alla grönsaker och stek dem i oljan. Rapsolja, Ostronsås, Soja. Tillsätt 1 msk vardera av ostronsås och soja. 1dl Röd Paprika. 1dl Gul Paprika. 2dl Vitkål. 1dl Champinjoner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.