Gör så här Skala och koka potatisen och broccolin i separata grytor Skala och skiva vitlöken Häll av vattnet på potatisen och mosa den Värm grädden och rör ner den i moset Fräs vitlöken i smöret på svag värme tills den är ljusbrun Rör ner vitlöksfräset i moset Salta och peppra Rör ihop chilismöret Stek köttet i en stekpanna Lägg upp på tallrikar och bred över chilismöret Servera medpotatismosoch broccoli Tips Under sommarmånaderna rekommenderar vi att ni pressar potatisen istället för att göra potatismos
Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Smaka av med salt och peppar. Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Servera med ris och sallad. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Biffar. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Servera medpotatismosoch eventuellt mer av bostongurkan. Det går nog till ochmed att använda falukorv, genom att dela den på längden till exempel och sedan klicka blandningen ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.