Gör samma sak medpurjolöken. Blanda ut potatismjölet med resten av vattnet och häll det i grytan. Låt det koka någon minut och lägg sedan i champinjoner, purjolök och kött
500 g biff, nötkött i bit, lövbiff eller älg. 1 purjolök, skivad (ca 2 deciliter). 500 g biff, nötkött i bit, lövbiff eller älg 1 msk olja 2 krm finmald vitpeppar 1 tsk salt 1 klyfta vitlök 1 dl oystersås 5 dl vatten 1 purjolök, skivad (ca 2 deciliter) 1 msk redning, t ex maizena ris till servering persilja, till servering
Det blir definitivt ingen träning utan bara en massa god mat och lugna promenader med hundarna. Igår var vi förbi Thomas på Proteinbutiken i Gävle innan vi åkte hemåt och fick med oss lite kosttillskott
Jag hade taggsvamp i frysen som jag stekte till biffen, medan såsen i Åre innehöll champignoner. Då med pasta till hungriga skidåkare, men nu blir det utan för min del
Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Använd strimlad oxfilé, lövbit eller lövbiff. Perfekt fredagsmat, med andra ord. Man kan aldrig misslyckas med ingredienser som soltorkade tomater, vitlök och grädde
Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och sallad. 400 g lövbiff. Bryn köttet i olja i en stekpanna, tillsätt lök, svamp, bryn ytterligare någon min
Stek biffarna på medelvärme. Än så länge försöker jag med mobilbilder, inte lika bra kvalitet. Här är recept till mycket goda och mättande vegetariska biffar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.