Tillsätt vatten + buljongtärningar, timjan, rosmarin, soja samt 2 msk matlagningsvin. Lägg på locket och låt grytan puttra på låg värme tills köttet är mört, brukar ta minst 2 timmar. 2 msk smör. 2 gula lökar. 2 msk tomatpuré. 1-2 msk soja. 2-3 msk rött matlagningsvin. 1-2 tsk timjan. 2 dl cremé fraiche
Strimla lövbiffen och fräs den tillsammans med löken och vitlöken tills det fått lite färg. 600-700 gram lövbiff i strimlor. 2 msk ketchup. 2 msk kalvfond. Receptet kommer från camillak 600-700 gram lövbiff i strimlor. 2 msk ketchup. 2 msk kalvfond
500 g strimlat lövbiff ca 2 msk smör 1 st gul lök 200 g champinjoner 1 tsk salt 1 krm malen svartpeppar 1 tsk paprikapulver 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus fransk senap t. ex dijon 2,5 dl grädde 1 msk kalvfond. 500 g strimlat lövbiff 4 portioner kokt ris. ca 2 msk smör. 1 st gul lök 200 g champinjoner. 1 tsk salt 1 krm malen svartpeppar 1 tsk paprikapulver 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus fransk senap t. ex dijon 2,5 dl grädde 1 msk kalvfond
Jamen, vilken tur att jag har ett tips till er en tisdag som denna då - Biff Stoganoff. 28 Apr. 2 vitlöksklyftor. 200 gram färska champinjoner. 2 köttbuljongtärningar. 2,5 dl vispgrädde, eller matlagningsgrädde. 2 vitlöksklyftor 1 gul lök. 200 gram färska champinjoner. 2 köttbuljongtärningar. 2,5 dl vispgrädde, eller matlagningsgrädde
Strimla ner lövbiffen, hacka löken och vitlöken fint och skär champinjonerna i slantar. Stek sedan biffen i olja på hög värme, köttet ska få färg och inte koka
Biffstroganoff är ju bara sååå gott. Strimla biffen, hacka löken och finriv vitlöken. Jag tillagar min stroganoff i min crockpot, då kan jag tänka på annat medan den står och puttrar och sköter sig självt
500 g biff. 2 dl buljong. 2 msk majsena. 2 tsk dijonsenap. 2 msk tomatpuré. Strimla kött och bacon. Skiva löken. Smält smöret i stekpannan, lägg i baconet och bryn det lätt så att fettet smälter ur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.