Morots- och kikärts biffarmed parmesan. Forma till små biffaroch vänd i panko (ströbröd) och stek på hög värme par minuter på varje sida tills dom blir gyllenbruna
4 900 g potatis 4 morötter 250 g champinjoner 2 msk smör eller margarin 500 g nötfärs 1 msk soja 1 msk balsamvinäger 1/2 tsk salt 2 krm peppar 2 1/2 dl matlagningsgrädde Lägg till i inköpslistan
Jag har aldrig ätit den på plats i Ryssland men jag har varit en del i Polen och där snappat upp att man serverar bakad potatismed smetana och honung och det passar perfekt till denna rätt
Servera biffen med löksky, råstekt potatisoch en sallad. Krydda med persilja, salt och peppar. Tillsätt Fond du Chef kött och vatten, koka upp och låt puttra någon minut under lock
Köttfärsbiffarmedpotatis, tomatsås och broccoli – en vardagsfavorit. Själva köttfärsbiffarna kan man också göra på så många olika sätt, med olika innehåll och olika kryddningar
Servera alldeles nygjord medpressadpotatis, smörslungad spenat och tomatsallad. Själv hade jag en fantastisk nyårskväll med jättejättegod mat på restaurang tillsammans med äldsta dottern och hennes man
800 g potatis t ex mandelpotatis. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g ryggbiff av nötkött 2 msk Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 2 krm svartpeppar 4 rödlökar 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 msk äppelmos Ugnsstekt potatis. 800 g potatis t ex mandelpotatis 1 msk Arla® Svenskt Smör eller rapsolja 1 tsk salt ½ dl grovhackad färsk timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.