Blanda köttfärsen med finhackad lök och vitlök. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Har till och med ätit flera direkt från busken, trädet eller vad det nu kallas
Koka upp vatten med resten av fonden i en kastrull. Blanda färs med spenat, vitlök, ägg, salt, svartpeppar, timjan och 1 msk av fonden till en smidig smet
Bryt loss klyftorna med skalet på. Lägg vitlöken i en bunke och mosa sönder den med mixerstav. Rostad vitlöksyoghurt4 port1 hel vitlökrivet skal och saft från 1 citron1 msk olivolja0,5 msk flytande honung2 dl grekisk yoghurtflingsaltSätt ugnen på 175°
Jag serverade mina biftekimed ugnsrostade rotsaker, ugnsbakade körsbärstomater och tzatziki. Bifteki, en färsbiff från Grekland som precis vår pannbiff finns i olika kryddningar
forme deigen til burgere og servere i brød med salat, tomatskiver, løk, fetaost og tzatziki eller med grillet halloumi og grillede grønnsaker (paprika, squash, aubergine, tomater ++)
Servera med en klick vitlöksyoghurt i varje sopptallrik. Blanda sedan med pressad vitlök och gräslök. Skiva purjolöken och låt den fräsa med löken ett par minuter
Valet föll på fyllda kycklingfiléer med grönsaksbulgur. Till detta serverade jag en enkel vitlöksyoghurt som gav lite fräsha toner till den här middagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.