Jag hade också kvar lite av en svampstuvning som fick åka med i gratängen (jag slänger aldrig mat, det går alltid att hitta på nån ny kombination), men den står inte med i receptet
Mat kan man inte vara utan men man kan tänka på att handla storpack, frukt och grönt i säsong, halva priset-mat där bäst-före-datumet är på väg ut och billiga råvaror
Receptet till kvällens middag hittade jag på Icas mailutskick under rubriken ”Billiga veckan”. Frysen hemma är full med bra matlådor till både mig och Mattias
Våga krydda ordentligt men var lite försiktig med cayennepeppar om du är känslig för stark smak. Mat som är både billigt, hälsosamt och veganskt känns väldigt eftertraktat just nu
(Det framgår inte i receptet men jag tror man borde lägga solrosfröna i blöt på förhand. Då gick det bättre men istället klibbade det fast ordentligt i mixern
) våfflor kan ju göras på en herrans massa vis och kan ju ätas som frukost, mellanmål, lunch och middag, som förrätt, varmrätt och efterrätt men bäst tycker jag nog ändå att dem är med jordgubbssylt, grädde och färska jordgubbar, mums
Vårtrött har jag hört talas om men hösttrött kan man vara det eller är det vanlig lathet. Ja siffrorna är lite skiftande vad gäller antalet men det beror på hur man räknar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.